A Starter’s Facts On Kodi – A Very Easy Help Guide To Utilizing It By law

0
209

Installeer Superrepo. Hoewel Kodi een officiële opslagplaats bevat met duizenden include-ons , heb je zeker Superrepo nodig. Omdat het de grootste Kodi include-on opslagplaats ter wereld is, met meer dan 5. 000 free of charge add-ons .

En de meeste video-add-ons voor streaming bevinden zich in deze opslagplaats, die ook mooie uiterlijke platforms bevat om de interface te veranderen. Dus laat ik je ook zien hoe je Superrepo kunt installeren. Schakel onbekende bronnen in. Omdat Superrepo niet door het XBMC-team is ontwikkeld, moet je add-ons van derden toestaan. Om dit te doen, moet je op het tandwiel klikken vanuit het startscherm. Dan kom je bij de Kodi-instellingen. Klik op Systeeminstellingen en verander de weergave van Standaard naar Geavanceerd (of Professional ), linksonder in het menu.

Selecteer het tabblad Insert-ons en schakel de schakelwijze naar Onbekende bronnen . Als er een kodi tv melding verschijnt, klik je gewoon op Ja . Voeg de bron toe voor Superrepo. Laten we dus de bron voor de opslagplaats toevoegen.

 • Proven methods to acquire, add and use Kodi on Windows 7 10?
 • How to arrange Kodi on your laptop
 • Kodi Application Been unsuccessful
 • How to install Kodi on your laptop
 • Proven methods to Install and Configure Accessories in Kodi
 • Comprehensive Secrets For Kodi and Streaming Cinema or Tv Programs
 • How for the best VPN for Kodi

Techniques to Put in Kodi on The apple company Television for computer

Deze is namelijk niet opgenomen in Kodi. We moeten Kodi vertellen waar de Superrepo-bestanden te vinden zijn. Daarom moet je teruggaan naar het startscherm en klikken op Instellingen .

En selecteer vervolgens Bestandsbeheer . Dubbelklik op Bron toevoegen . En klik in het pop-upvenster op om het pad naar Superrepo in te voeren: http://srp. nu/Geef tot slot een naam aan de mediabron in het overeenkomstige veld, zoals ‘Super Repo’of ‘onze superrepo’. Het maakt niet echt uit, kies gewoon iets dat gemakkelijk is voor je. En klik op Alright . Installeer de Repo. Nu ben je bijna helemaal klaar. Je hoeft alleen maar de opslagplaats te installeren.

 • Just what is Kodi? – The Highest Quality Help guide to Employing Kodi You’ll Look for Web based in 2019!
 • Most recently released Kodi against the law steady flow caution can be a enthusiasts without a doubt should not discount
 • Understanding Mass media in the Raspberry Pi: Media Establishments, Song, High End Music
 • Tulu-British Thesaurus
 • 10 Recommended Kodi Addons For Dvds And TV That Work Well In 2020
 • Making use of Kodi: Exactly what you need Know
 • Why you should Use Kodi on The apple company TV
 • Precisely What Is Kodi? Everything You Need to Know

Dus ga nu terug naar het startscherm.

En klik op Increase-ons in het hoofdmenu aan de linkerkant. Je komt dan in het submenu, waar je movie-, muziek-, programma- of foto-add-ons kunt selecteren. Op dit moment is het nog leeg. Klik dus op het pictogram van het pakketinstallatieprogramma, dat eruit ziet als het Dropbox-pictogram …Selecteer Installeren vanaf ZIP-bestand op het volgende scherm.

En ik herhaal: je moet onbekende bronnen hebben ingeschakeld. Anders kun je niet doorgaan. In de pop-up selecteer je de bron die je in de vorige stap hebt toegevoegd. Voor mij is het Superrepo. Selecteer vervolgens de map die overeenkomt satisfied je versie van Kodi: Helix (14), Isengard (fifteen), Jarvis (sixteen) of Krypton (17). Ik hoop dat je deze verwijzingen ook krijgt… Omdat ik de nieuwste versie heb geïnstalleerd, selecteer ik Krypton. Selecteer vervolgens de map alles . En selecteer het zipbestand om van te installeren (er zou er maar één moeten zijn, zoiets als superrepo. kodi. krypton. all-x. x. x. zip). Klik 10 slotte op Alright .

Je zult nu een melding zien dat de opslagplaats is geactiveerd, in de rechterbovenhoek van het scherm. Gefeliciteerd, je kunt video clip-add-ons voor streaming installeren!Installeer een invoegtoepassing. Nu je de opslagplaats hebt ingesteld, kun je beginnen met het installeren van Kodi addons . Ik zal je laten zien hoe je de BT Activity-include-on kunt installeren om video’s van hun internet websites op Kodi te bekijken. En dan werkt het hetzelfde voor alle andere add-ons.

BÌNH LUẬN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Website này sử dụng Akismet để hạn chế spam. Tìm hiểu bình luận của bạn được duyệt như thế nào.